GESCHIEDENIS

GESCHIEDENIS

Luxbags EU introduceert zichzelf.

Luxbags is geworteld in traditie en is afkomstig van het verpakkingsbedrijf , opgericht in 1937. Door Opa “ Beekie”  Het productiegebied van draagtassen wordt al 30 jaar gekenmerkt door kennis en vaardigheden door de 4e generatie.

Luxbags Custom Made, levert een verscheidenheid aan producten in papier, recycle plastic en nylon. Ook vragen over “op maat gemaakte” ideeën worden steeds vaker gesteld. U kunt Luxbags dan ook  de experts op het gebied van draag verpakkingen noemen. 1001 combinaties van rugzakken, luxe papier tassen, E commerce verpakkingen.

Waarom Luxbags op maat gemaakt?
Voor onze klanten is het volgende de moeite waard om te weten:
We hebben het hele productieproces in eigen hand. We begeleiden elke stap van het ontwikkelingsproces elke dag: idee, ontwerp, prototype, productie, verzending, handover,  en after sales.

Vormgeving

Luxbags EU staat voor : “ à la carte”

In onze eigen ontwerpafdeling worden nieuwe mode-gerelateerde ideeën ontwikkeld. Opvallend, voor zover het uiterlijk betreft; effectief als het gaat om succesvolle reclame. De modellen zijn exclusief voor u en in nauwe samenwerking met u ontworpen. ’. De klant is keizer en hij krijgt alles wat hij wil!

De werkwijze van Luxbags  zorgt voor productiekosten op lokaal niveau in, Italië, China en Moldavië. Wat zeker is, is dat onze hoogste kwaliteitsnormen worden nageleefd.

Leer ons vrijblijvend kennen

We leveren onberispelijk en gunstig. Uw shopvoordeel wacht al op u bij Luxbags, op aanvraag sturen wij u graag enkele voorbeelden toe. Of komen wij vrijblijvend bij u op bezoek met onze nieuwste collectie:  We kijken uit naar een niet-bindende overeenkomst met uw bedrijf. U zult dan snel ontdekken hoe buitengewoon ons product en bedrijf is!

Het is geen toeval dat een groeiend aantal dankbare klanten in , Nederland, België, Denemarken en  Canada al profiteren van de voordelen en omvang van Luxbags EU Custom Made.

Contact

LUXBAGS
J.A. Koningstraat 19

9672 AC Winschoten

Mobiel: Joyce S Jens : +31 (6) 22 88 08 70